Ukázka přírodních peptidů Biopulse

Ukázka přírodních peptidů Biopulse

 

prirodní peptidy, biopulse pro sport, peptid, organické přírodní peptidy

 prirodní peptidy, biopulse pro sport, peptid, organické přírodní peptidy

S čím BIOPULSE® SALUBRE pomáhá? S revitalizací kůže, přispívají k jejímu přirozenému zdravému vzhledu, S podporou růstu vlasů a pevných nehtů, Obsahují bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na kůži.

Přírodní peptid BIOPULSE® OPTIMUS nastartuje proces obnovy poškozené tkáně ledvin a regenerace. Obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na ledviny.

 

BIOPULSE - VITALIS revitalizuje poškozenou tkáň jater. Obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na játra.

BIOPULSE® MAGNUS posílení srdce a pro regeneraci. Obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na srdce.

BIOPULSE® MOBILIS přírodní peptid pro revitalizaci kloubního aparátu slouží BIOPULSE® MOBILIS, který obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na pohybový aparát.

BIOPULSE® ACTIVUS. Přibývající roky nebo psychické a fyzické napětí Vás vyčerpává, ať jste muž nebo žena? Máte pocit "bez energie"? Přírodní peptid BIOPULSE® ACTIVUS Vám pomůže navrátit energii do života, BIOPULSE® ACTIVUS pomáhá zlepšit zdravotní stav při stárnutí organizmu.

BIOPULSE® VIGORIS. Přírodní peptid BIOPULSE VIGORIS obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na varlata a přispívá ke zlepšení vitality muže.

BIOPULSE® VIVUS. Plíce ztrácí svou sílu nejen díky kouření, ale i kvůli dalším nemocem a různým alergiím, nemalý vliv na naše plíce má i vliv prostředí v kterém žijeme. Přírodní peptid BIOPULSE® VIVUS nastartuje obnovu a regeneraci plic. BIOPULSE® VIVUS obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na plíce.

BIOPULSE® CEREBRI. Bolesti hlavy, migréna se mohou stát minulostí, zároveň si dopřejte revitalizovat nervový systém a "hlavu" s revolučním přírodním peptidem BIOPULSE® CEREBRI. Obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na nervový systém.

 

Biopulse® Pro Sport je určen k podpoře funkce pohybového aparátu sportovců, kde je pohybový aparát vystaven vyšší zátěži. Pomáhá navrátit fyziologický stav organismu a zlepšit kondici. Pomáhá při hojení zlomenin a dalších zranění pohybového aparátu, zlepšuje stav při poruchách funkce pohybového aparátu.

BIOPULSE® SANUS. Zažíváte problémy s metabolismem nebo se zažíváním? Přírodní peptid BIOPULSE® SANUS obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na trávicí trakt a může Vám je vyřešit.

BIOPULSE® IMMUNIS. Obnovte zpět svoji přirozenou imunitu a zvyšte tak odolnost proti alergiím a nemocem. S tím Vám pomůže orgánově-specifický peptid BIOPULSE® IMMUNIS. Obsahuje bioaktivní peptidy s podpůrným, ochranným a regeneračním účinkem na imunitní systém.