Princip efektivity fungování přírodních peptidů

Princip efektivity fungování přírodních peptidů

 prirodní peptidy, biopulse pro sport, peptid, organické přírodní peptidy

1. Zázračný start pro Vaše buňky, nebo-li  úžasný proces obnovy.

Biologický proces aktivovaný použitím výživového doplňku spočívá v zásobování buněk bioaktivními peptidy. Ty pozitivně ovlivňují kontrolní mechanismy v jednotlivých buňkách, a mezibuněčné vztahy různých tkání a orgánů, čímž se projeví jejich podpůrný, ochranný a regenerační účinek na organismus.

2. Unikátní univerzální buňky.

Primární buňky téhož orgánu nebo tkáně jsou takřka identické bez ohledu na biologický druh. Znamená to, že odpovídající buňky stejných orgánů jednotlivých zvířecích (biologických) druhů včetně člověka jsou si biologicky podobné. Například hlavní stavební buňka jater – hepatocyt – je téměř identická u všech obratlovců.

3. Magie orgánové specifičnosti.

Podobné tvrzení můžeme použít u dalších více než 200 druhů buněk v lidském a zvířecím těle. Vědci tento jev nazývají principem orgánové specifičnosti (Principle of Organ Specificity). Všechny biologické systémy v přírodě jsou složené z téměř stejných druhů molekul.

4. Princip homologie - podobnost je zásadní.

Například velká většina proteinů různých organismů si je podobná svou aminokyselinovou sekvencí a zabezpečuje obdobné funkce. Vědci tento jev nazývají principem homologie, tedy shody. To samé se týká zejména molekul s nízkou molekulární hmotností, které slouží jako kontrolní mechanismy v jednotlivých buňkách a řídí vztahy mezi buňkami různých tkání a orgánů. Ultrafiltráty zvířecích buněk tak mohou být biologickým stavebním kamenem pro revitalizaci a regeneraci lidského organismu na molekulární úrovni.

5. Tajný klíč k revitalizaci. Úloha ultrafiltrátů a princip orgánové specifičnosti. 

Primárně slouží jako náhrada nefunkčních či nedostatečně fungujících struktur buněk, sekundárně iniciují proces revitalizace a regenerace. Rozhodujícím faktorem při přípravě ultrafiltrátů je právě princip orgánové specifičnosti.

prirodní peptidy, biopulse pro sport, peptid, organické přírodní peptidy, proces

prirodní peptidy, biopulse pro sport, peptid, organické přírodní peptidy